PARALAJMËRIMET E “EL CHEKAS”, SHTOHEN MASAT E SIGURISË PËR VALDET ZEKAJN, SAMI UKSHININ DHE SHEFQET KALLAÇIN (VIDEO)

0
91

Paralajmërimet e publikuesit të bo.mbave të fundit “El Cheka” se tre nga të bu.rgosurit e grupit të Kumanovës rr.ezikohen në b.urg, ka ndezur alarmin në bu.rgun e Shutkës ku janë shtuar dukshëm masat e sigurisë.

Këto masa mësohet se janë rritur si në hapësirat ku ndodhen Valdet Zekaj, Sami Ukshini dhe Shefqet KallaçI, ashtu edhe në gjithë repartin ku janë vendosur të parab.urgosurit për të cilët “El Cheka” thotë se e kanë furnizuar me përmbajtje nga bisedat e përgjuara. Edhe pse nuk e lidh drejtpërdrejt me këtë kë.rcënim, drejtori i b.urgut të Shutkës, Gjoko Kotevski konfirmon për mediat në gjuhën maqedonase se janë rritur masat e sigurisë në këtë b.urg dhe thotë se janë shtuar edhe kontrollet nëpër q.eli.

SHARE