Ja mori jetën të riun, autori pranon veprën: Ja pse!

0
206

Emanuel Koca, i cili u arrestua dje nga ana e Policisë, thotë se ai është penduar për krimin që ka kryer, po gjithçka sipas tij e ka bërë në kushtet e vetëmbrojtjes.

“Jam penduar për atë që kam bërë, Viktor Shkorreti më qëlloi me thikë, ndaj e qëllova me armë”, është shprehur Koca në polici. Ndërkohë që ai pretendon se është dëmtuar me thikë në dorë dhe në njërin prej veshëve.

SHARE