Gazetari nga Tetova ka një mesazh për Pendarovskin

0
68

Urim Saliu

Sa bukur që Rama ia ktheu Pendarovskit për çështjen e negociatave.Vërtetë mosmirënjohës sepse Shqipëria ka qenë aleat i Maqedonisë edhe kur kjo e fundit ka eksperimentuar me fatet tona.

Burgjet akoma janë të mbipopulluar me shqiptarë të pafajshëm dhe sistemi i drejtësisë është tmerrësisht keq.

Kështu si fasadë nuk shkoni në Europë sepse ju në thellësitë tuaja si popull keni smirrë ndaj nesh.

E pamë me Aliovskin kush jeni,atë që derdh djersë për shtetin tuaj.Europa u di saktë kush jeni.

Ju maqedonas veriorë keni tuajt vetëm politikanët shqiptarë por jo shqiptarët. Jeni akoma larg njerëzve të dinjitetshëm dhe jeni akoma larg mendësisë europiane. …

SHARE