Halil Kastrati në Maqedoninë e Veriut, fillon ndërtimi i disa shtëpive në këto komuna (FOTO)

0
124

Ajo qe ne e pame sot ishte shume e rende. Perhajr nisja e ndertimit te shtepive

Ne sot ishim ne Maqedonin e Veriut, konkretishte ne disa fshatra te komunes se Sarajjt e Studeniqanit ne zonen e Shkupit dhe i nisem 6 shtepi te reja per gjashte familje nevojtare

Jetima pa asnjerin prinde, familje me anetar te semur, skamje e madhe tek te gjjtha familjet

Ne te te gjjtha familjet e lame lajmin se po behen me shtepi te re, momente me shume emocione gezimi pejetuam kur ju dhame lajmin se po behen me shtepi te reja

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

SHARE