5 km nga pika kufitare me Serbinë, biznesmeni nga Podujeva vendos shqiponjë gjigante

0
96

Vetëm 5 km nga pika kufitare me Serbinë në Merdare, në hyrje të Podujevës, është duke u vendosur simboli i shqiponjës.Zbulimi i saj do të bëhet me 19 qershor, Ditën e Çlirimit të Podujevës.

Kjo shqiponjë është e përmasave gjigante, dhe ngjason me atë që është e vendosur në komunën e Ferizajt.

Më poshtë mund të shihni edhe fotografitë:

Ftohen të gjithë qytetarët më 19.06.19E Mërkurë ora 11:00Vendi rrethi i Shqiponjes (Te Besiana)

Gepostet von Florent Hasani am Sonntag, 16. Juni 2019

SHARE