Protestuesit në Shqipëri falënderojnë gazetarin që publikoi përgjimet: Ti je heroi ynë

0
42

Mes pankartave që protestuesit e opozitës mbajnë në duar para kryeministrisë në Tiranë është edhe një pankartë ku në gjermanisht falënderojnë gazetarin gjerman Peter Tiede.

Ky i fundit pak ditë më parë publikoi 10 përgjime të tjera telefonike të realizuara nga Prokuroria shqiptare nga Dosja 184/2016, lidhur me zgjedhjet vendore në Dibër, ku dëgjohen politikanë socialistë dhe ish-ministra të qeverisë Rama, që diskutojnë për rezultate maksimale të votimeve.

Në pankartë shkruhet: “Faleminderit Peter Tiede. Ti je heroi ynë”/Ora

Burimi: Protestuesit në Shqipëri falënderojnë gazetarin që publikoi përgjimet: Ti je heroi ynë

SHARE