Nikolla Gruevski me pranga në duar (Video)

0
93

Për ekstradimin e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski sot do të vendos gjyqi i Budapestit Se çfarë vendimi do të merret do të mësohet pas seancës, pasi është e mbyllur për publikun. Sipas medieve hungareze, Gruevski u arrestua mëngjesin e sotëm në Buudapest pas kërkesës së gjykatës. Nga videoja shihet se gruevski me sako po i fsheh prangat nga duart. Maqedonia kërkoi ekstradimin për vuajtjen e dënimit me burg prej dy vjetësh për lëndën e PSP “Tanku”. Si dhe ngjarjet e përgjakshme në Kuvend për të cilët dyshohet se ka qenë organizator.

SHARE