Mësohen emrat e kompanive të bastisura nga Policia Financiare

0
80

Policia Financiare ka kryer operacion gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit.Janë bastisur kompanitë që importonin duhanin e dëmshëm dhe të paligjshëm të tipit “Virgjinia” që hynte në Maqedoninë e Veriut. Alsat mëson se kompanitë e bastisura janë: LRB Fresh, Kontraktor Trejd, Need for Speed, Urban Logistik dhe Urban Trans. Alsat së shpejti do ju sjell pamje ekskluzive nga operacioni anti-duhan i Policisë Financiare.

SHARE