Arrestohen edhe dy funksionarë të opozitës

0
59

Në aksionin e madh policor të zhvilluar gjatë mëngjesit të sotëm, janë jozyrtarisht mësohet se janë arrestuar edhe Dimitar Dimovski so dhe Dejan Mitrevski funksionarë të lartë në opozitaren VMRO-DPMNE.Jo zyrtarisht mësohet se dy të arrestuarit janë pjesë e aksionit të sotëm midis të cilëve mendohet të jenë mbi 10 funksionarë.

SHARE