Nuk I Pëlqeu Makina Që I Bleu I Ati Për Ditëlindje, I Riu I ‘Revoltuar’ E Hedh Në Lumë

0
40

Një djali të ri nuk i ka pëlqyer dhurata që babai i kishte bërë për ditëlindje dhe në shenjë revolte e hodhi në lumë. Kështu, i riu përfundoi duke hedhur një lumë një BMW të bardhë vetëm se nuk ishte i kënaqur.

Sipas raportimeve, incidenti ka ndodhur në Haryana, Indi dhe thuhet se gjithçka u filmua dhe më pas u shpërnda në rrjet.

Thuhet gjithashtu se djali i zhgënjyer priste që i ati t’i blinte një Jaguar dhe në momentin që pa që bëhej fjalë për BMW, nuk e mbajti më veten.Për fatin e tij të mirë, automjeti ngeci në një pjesë me bar dhe më pas i riu dhe disa miq të tij shkuan që ta tërhiqnin jashtë ujit.

SHARE