Qeveria maqedonase debaton për integrimin në BE dhe NATO

0
199

Qeveria e Republikës së Maqedonisë ka filluar seancën tematike kushtuar konfirmimit të drejtimit të prioriteteve urgjente reformuese.

Pas seancës tematike, me fillim në orën 13:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e shtatë. Në pajtueshmëri me rendin e propozuar të ditës, në seancën e shtatë qeveritare do të shqyrtohen gjendjet dhe avancimi i integrimit evropian, shfrytëzimin dhe implementimin e fondeve nga BE-ja, si dhe Statusin e realizimit të prioriteteve të Republikës së Maqedonisë për hyrje në NATO dhe Statusin e realizimit të Marrëveshjes së Ohrit

SHARE