Vjedhje Në Fshatin Odër Të Tetovës

0
157

Pesëdhjetë e gjashtë vjeçari N.M. nga fshati Odër i Tetovës dje reth orës 9 ka raportuar vjedhje e cila është kryer në shtëpinë e tij.

Deri më tani persona të panjohur përmes derës kanë hyrë në shtëpinë e tij dhe nga dhoma e ndejtjes kanë marrë tre celularë si dhe portofolin e bashkëshortes F.M. (50), në të cilën ka pasur tre kartela kreditore, 1000 denarë dhe 20 euro.

Me kartelat bashkë ka qenë edhe pini i tyre dhe në mëngjes janë tërhequr 30 mijë denarë, kurse dëmi i shkaktuar është vlerësuar rreth 78 mijë denarë.

Nga policia njoftojë se po ndërmerren masat për gjetjen e autorëdhe dhe zbardhjen e plotë të rastit.

SHARE