Forca të madha policore para Komunës Tetovës

0
216

Që nga mëngjesi i ditës së sotshme forca e rendit në Tetovë kan siguruar objektin komunal dhe njëherit kanë larguar veturat ë parkuar për rreth.

Në fakt i gjithë ky organizim ka të bëjë me ardhjen e Ministres së Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskova e cila do të pritet nga kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi. Njëherit është parapa që të mbahet press konferenc e përbashkët në orën 12.

SHARE