Teuta Arifi Uron Fillimin e Vitit Shkollorë

0
257

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollorë ashtu si tradicionalishtë, në agjendën time të vizitave ishin dy shkollat sh.f “Istigball” dhe sh.m “8 Shtator”.

Pata kënaqësinë të bashkëbisedoj më filloristët e vegjël si dhe me ekonomistët e vitit të parë të shkollës së mesme ekonomike.

Ju uroj shumë suksese nxënësve, sepse transoformimi i sistemit arsimorë fillon pikërishtë nga suksesi i tyre, i cili nuk ka munguar në këto vite.Fëmijët janë e ardhmja.

 

SHARE