Shtëpia e Ish-Kryeministrit Shqiptar Në Selanik Të Greqisë

0
308

Kjo që shikoni në foto, është shtëpia-pallat e ish-kryeministrit të Shqipërisë, Hasan Prishtina.

Kjo ndërtesë ndodhet në Selanik të Greqisë dhe është postuar nga Arben Llalla.

“Shtëpia-Pallat e ish-kryeministrit të Shqipërisë Hasan Prishtina në Selanik, ky objekt është pronë e një shtetasi të Shqipërisë, prandaj do të ishte e udhës që Shqipëria të kërkonte zyrtarisht rikthimin e pronës së shtetasit të saj.

Janë me dhjetra shtëpi dhe pasuri të patundëshme të shtetasve të Shqipërisë që pas vdekjes së tyre u janë dhuruar Shqipërisë, por ende Shqipëria nuk ka mundur ti marë. Duhen të hapen letrat dhe jo të heshtet për këto prona.”-shkruan Llalla.

SHARE