Vëmendje miq, gjoksi i Kate Wright po shpërthen

0
683

E kur dërgon puthje atëherë vëmendja na shkon tek buzët dhe gjoksi i sajBukuroshja Kate Wright është duke marrë ngjyrë në brigjet e Portugali me të dashurin e saj Rio Ferdinand dhe disa anëtarë të familjes së tij.


Por, reflektimi dhe mediat janë kthyer ka bukuroshja e cila po ndriçon sidomos kur po e tregon gjoksin e saj të përmasave të mëdha.Ylli i Toëie ka çka për të treguar dhe në çdo paraqitje ngrit temperaturat në maksimum.

 

SHARE