Aksident komunikacioni në Reçic të madhe

0
415

Në rrugën regjionale Tetovë-Pirok në fshatin Reçicë e madhe afër postës ka ndodhur aksident komunikacioni ku janë përplasur dy vetura,sipas informatave nuk ka të lënduar.
Rruga është e bllokuar dhe komunikacioni qarkullon në rrugë alternative të fshatit.
për më shum do ju informojmë në vijim.

SHARE