Zaev viziton burgun e Idrizovës

0
241

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, Avokati i Popullit, Ixhet Memeti dhe drejtoresha ekzekutive e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut të RM-së, Urania Pirovska do të vizitojnë burgun e Idrizovës.

Vizita vjen si shkak i kërkesës së Mekanizmit parandalues kombëtar, në raportet e të cilit me vite të tëra alarmohet për kushtet e këqija ku qëndrojnë të burgosurit dhe mbipullimin e burgjeve në të gjithë vendi.

SHARE