Video/Dhëndëri Lë Dasmorët Me Gojën Hapur, Ul Nusen Në Karrige Dhe…

0
438

Dasmat gjithmonë sjellin surpriza. Çdo njeri përpiqet ta bëjë atë unike dhe të mbahet mend nga të ftuarit. Nuk janë gjithmonë këto të fundit që lënë “skena”, por në këtë rast vetë dhëndëri. Ja se çfarë ka bërë ai.

SHARE