Bllokohet Bit Pazari

0
278

Momentalisht pronarët e dyqaneve që janë përreth Bit Pazarit kanë bllokuar rrugën kryesore në shenjë revolte dhe paknaqësie. Drejtori i Skopski Pazarit Sasho Davitkovski iu ka dhënë afat prej 4 ditëve që ato ti lëshojnë dyqanet e tyre.

Davitkovski iu ka dhënë ultimatum se nëse nuk i lëshojnë në këtë afat kohorë, atëher pronarët e dyqaneve duhet të paguajnë një gjobë prej 6000 eurove dhe kjo ka revoltuar tej mase pronarët e dyqaneve. Pronarët e dyqaneve kanë paralajmëruar protesta edhe gjatë ditëve në vijim.

SHARE