MONSTRA KTHEHET NË RIGJYKIM

0
213

Sot mbahet seancë publike për rastin “Monstra” pranë Gjykatës Supreme. Sipas avokatit të të paditurve Naser Raufi, Prokuroria speciale publike duhet ta ndërmarrë lëndën që të merret vesh e vërteta.

“PSP ka kompetenca dhe duhet ta ndërmarrë këtë rast, për shkak që vetëm në këtë mënyrë do të arrihet deri te e vërteta për këtë lëndë”, deklaroi Raufi.

Gjykatësit publikë në seancë publike duhet t’i shqyrtojnë ankesat për dënimet e përjetshme me burg, të cilat të paditurve ua shqiptoi Gjykata Themelore, ndërsa i konfirmoi edhe Gjykata e Apelit. Seanca deri më tani është anuluar disa herë.

Në këtë rast para Gjykatës Supreme vepron prokurorja Liljana Spasovska, e cila paradokohe u emërua ushtruese e detyrës prokurore shtetërore publike në vendin e të shkarkuarit Marko Zvrlevski.

SHARE