A e keni ditur këtë për vëllezërit Haradinaj?

0
361

Vëllezërit Haradinaj janë ata të cilët janë të bashkuar gjithmonë dhe ndajnë gjithçka së bashku.Ata kanë shumë gjëra të përbashkëta, si shkuarja në luftë bashkë tani janë edhe në politikë bashkë.Të gjithë e dim se partia AAK udhëhiqet nga Ramush Haradinaj, ndërsa pjesë e saj natyrisht që është edhe Dauti.

Krahas këtyre të përbashkëtave, ndoshta nuk e keni ditur por kryeministri, Ramush Haradinaj dhe vëllai tij deputet, Daut Haradinaj, kanë edhe diçka të përbashkët.Ata janë të martuar për dy motrat, Ramushi me Anitën dhe Lola me Dautin.

Kështu, i bie se dy vëllezërit kanë bërë që dy motrat të jenë edhe kunata mes vete.

Ndryshe, si Ramushi bashkë me Anitën, dhe Dauti me Lolën kanë fëmijë dhe gëzojnë një jetë të lumtur bashkëshortore.

SHARE