A është kjo maturantja më e bukur në Kosovë ?

0
253

Nxënësit e shkollave të mesme në Kosovë po festojnë mbrëmjen e maturës që shënon fundin e shkollimit të mesëm.

Në natën që ata e shohin shumë speciale, vajza e djem kanë qëllim të rregullohen dhe të duken sa më bukur e që ta kujtojnë përgjithmonë, shkruan zeri.info.

Njëra nga vajzat maturante që ka pasur një dukje shumë speciale për këtë mbrëmje është Rrushe Shabani, maturante nga Gjilani.

Në vijim ju sjellim fotot e saj.

 

 

 

SHARE