“Bisha” e 2019: Mercedes-Benz S450

0
181

Mercedes-Benz është shumë premtuese për vitin 2019. Gjigandi gjerman i prodhimit të veturave ka filluar paralajmërimin e veturave për vitin që po vjen, transmeton .

Sigurisht, çdo herë e më lartë ngritet standardi i prodhimit të veturave nga secila markë.

Mirëpo, S450 pritet të jetë një bishë e vërtetë dhe këtë e dëshmon video të cilën mund ta shikoni më poshtë

SHARE