Burri që donte të vetëvritej duke u hedhur nga mbikalimi i autostradës, e ther 7 herë me thikë policin hero (video)

0
226

Oficeri patrollues i autostradës në Kaliforni, Dane Norem ka folur për herë të parë rreth atij shpëtimi të guximshëm që i ndryshoi jetën përgjithmonë dhe e mbajti atë larg nga vendi i punës për t’u rehabilituar për tri vjet.Në tetor të vitit 2012, Norem kishte marrë një radio-telefonatë se një njeri kërcënohej të hidhej nga mbikalimi në La Sierra Avenue në Riverside të Kalifornisë.
Ai ia kishte kapur këmbët atij, dhe nuk e kishte lënë të hidhej sepse po të hidhje, ai e dinte se nuk ishte nën kërcënim vetëm jeta e tij, por edhe njerëzve të tjerë që vozitnin në autostradën më poshtë.

SHARE