Tuesday, September 17, 2019

Rregullat e zekatit te fitrit

Rregullat e zekatit te fitrit në mënyrë të përgjithshme Zekati i fitrit është një lëmoshë (sadaka) që jepet në përfundim të ramazanit, si pastrim për...

U organizua iftari i përbashkët në fshatin Bogovinë

Në mënyrë tradicionale në fshatin Bogovinë u organizua iftari i përbashkët nga Shoqata Kulturore Humanitare “VEPRA”  , kështu këtë vitë ishte hera e nëntë ...

Të rinjtë shpërndajnë falas Kur’anin në sheshet e Prishtinës

Iniciativa studentore e vullnetit të mirë ka zhvilluar sot një aktivitet humanitar, ku kanë bërë shpërndarjen falas të Kur’anave shqip-shqip dhe Kur’anave arabisht-shqip, si...

Pse është kaq e veçantë nata e Kadrit dhe cilat janë shenjat e saj?

Sot është nata e Kadrit dhe sipas fesë islame, agjërimi në këtë ditë konsiderohet i vlefshëm sa një mijë muaj. Për këtë arsye numri...

Gurthemeli i Xhamisë në Kodrën e Diellit

Në emër të Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit All-llahu xh.sh. në Kur’anin fisnik thotë: “E drejtë e përkujdesjes së xhamive të All-llahut është vetëm e atij...

Këngëtarja e mirënjohur Aida Doci vjen me një Ilahi (Video)

Këngëtarja e mirënjohur Aida Doci vjen me një Ilahi me emirn Iftari i nanës. Teksti dhe Muzika: Fatmir Muja Orkestrimi: Chipsi & Endrit Rexhepi https://www.youtube.com/watch?v=olEza3nE7rE

Gara kur’anore në Bogovinë

Përfunduan garat kur'anore në Bogovinë, vendi pari i takoi nxënëses së mektebit të xhamisë së fshatit Kallnik Fjolla Jahiju, ndërsa vendi dytë i takoi...

Lajmet e Fundit!

Kjo Preambullë nuk shpreh vullnetin e popullit shqiptar në Maqedoni

REAGIM I PROFESORËVE TË USHT: KJO PREAMBULLË NUK SHPREH VULLNETIN E POPULLIT SHQIPTAR NË MAQEDONI Në projekt tekstin e Amendamentit XXXIV për Kushtetutën e RM-së i...

Ngjarje e rëndë: Babai the.r me thi *kë të birin (VIDEO)

Një burrë 64 vjeçar ka the rur me thi kë djalin e tij 31 vjeç, natën e mbrëmshme. Në kushte anonimiteti rreth kësaj për Klan...

Lidhjen Shqiptare të Prizrenit e krijoi Abedin Dino i Çamërisë

Abdyl Frashëri ndoqi këshillën e Abedin Dinos nga Preveza, një njohës i mirë i politikave të Perandorisë Osmane. Nga Arben Llalla U mbushën 139 vite nga...

Kjo është pjeshka më seksi keni kënaqësinë ta shihni nudo

Candice Swanepoel ka hequr tërë teshat e trupit duke lënë vetëm të brendshmet në ije për të bërë një fotosesion tepër të nxehtë për...

Sami Hyseni – refugjat i djeshëm që u bë sinonim i të arriturave të...

Donatori Sami Hyseni në moshën tetëmbëdhjetë vjeçare u përshëndet me prindërit, të afërmit dhe vendlindjen - qytetin e Mitrovicë dhe me një valixhe krahu...

Më të shikuara!