Digjet trafostacioni kryesore në zonën e 7 në Gostivar (video)

0
189

Digjet trafostacioni kryesore në zonën e 7 në Gostivar, i tërë qyteti me fshatrat përreth mbeten pa rrymë elektrike.

Ekipet e zjarrfikesve kanë dalur në terren dhe kanë arritur që shpejtë ta shuajnë zjarrin ndërsa ekipet e EVN-së po punojnë për riparimin e problemit. Ende nuk ka informata të sakta se kur pritet të furnizohet qyteti me rrymë, por bëhet fjalë për defekt shume të madh.

SHARE