Donjeta Kosumi Lypë Të Flladitet, Shfaq Linjat Nga Plazhi

0
123

Ka kohë që nuk e kemi parë aktive dhe ashtu siç ka ardhur papritur edhe është zhdukur tash e sa kohë.

Donjeta Kosumi apo ndryshe e njohur me nofkën “Kallashi”, sot është bërë më pak e përfolur, por sa herë përmendet emri i saj nuk është se nuk luan rol të madh tek të gjithë, shkruan Kosovarja.

Ajo ka lënë mbresa jashtëzakonisht të mëdha që kur hyri në botën e showbizit, dhe u prezantua si valltare e klubeve dhe ndejave të natës.

Kjo gjë i bëri të gjithë kurioze që të dijnë më shumë për të, andaj nuk ka pasur ditë që nuk janë marrë me të, pasi është nga ato vajzat që di si të bëjë të tjerët për vete.

Për dallim nga fillet e saj që ishte prezente kudo, në vitet e fundit kjo gjë ka ndryshuar pasi është tërhequr paksa nga të gjitha mediat dhe populli shqiptar.

SHARE