“Drita” e Bogovinës shkëlqeu në ndeshjen e sotme, tani do jetë anëtare e ligës së dytë

0
125

Në Bogovinë te Tetovës, Klubi Futbollistik “Drita” tanimë në Ligën e Dytë!

Për këtë rezultat, për këto të arritura shumë të rëndësishme sigurisht se të gjithë janë meritorë, të gjithë janë përkushtues që procesi dhe rruga të vazhdonte drejt ngritjes, drejt suksesit për këtë klub, por edhe për tifozët e kësaj ane!

Në këtë rrugëtim meritorë siç thash janë të gjithë, por ja vlen të kujtohet angazhimi i Ardian Imeri!

Drita si Drita, rrugëtonë me rritmet më të sinqerta shpirtërore të tifozëve të saj!
Suksese Drita, suksese rini e zjarrtë e Bogovinës dhe e gjithë rajonit!

SHARE