Dy nxënësit nga Tetova fitojnë vendin e parë në Evropë për matematikë

0
188

Dy djelmoshat nga Tetova Amar Ademi dhe Jusuf Xheladini kanë fituar vendin e parë ne garat europiane për matematikë. Garat janë mbajtur me date 7 deri ne 11 mars ne qytetin Krakov te Polonisë.
Amari eshte nje nxenes qe premton shume ai perpos matematikës ka talent edhe ne art, muzikë dhe aktrim.Të dy djemt e rinj jane talente dhe sigurisht rruga e tyre nuk ndalet këtu.
Ata do të vazhdojnë që edhe me shume te punojne dhe mos te ndalojne me sukseset e tyre.

SHARE