Elvana i Kujton Diçka Vetes Çdo Mëngjes

0
272

“a big big booty like this, por jo për biznes”, thotë Elvana në këngën e saj më të fundit, “Lejla”.

Jo për biznes ama me siguri për showbizz, po duke parë se shpesh cilësohet si një vajzë mjaft seksi edhe për të pasmet. Edhe vetë këngëtarja e di këtë madje sapo na vërtetoi se një ndër gjërat që vlerëson në paraqitjen e saj janë pikërisht të pasmet.

“Nëse e kishe harruar t’ia kujtoje vetes këtë mëngjes. Të pasmet e tua janë perfekte. Buzëqeshja jote ndriçon dhomën, mendja jotë është çmendurisht cool . Ti je më shumë se kaq dhe po bën një punë të mrekullueshme në jetë”. Është kjo shprehja që Elvana ka pëlqyer duke mos harruar t’ia kujtojë vetes çdo mëngjes çdo këshillë të lartpërmendur

SHARE