Fëmijët e pasur të Ankarasë

0
185

Helikopterë privatë, zgjedhja e tre supermakinave dhe dhurata e një Mercedes, kjo është jeta e fëmijëve të pasur të Ankarasë.

Të rinjtë e elitës së kryeqytetit turk postojnë foto nga jeta e tyre luksoze në një llogari të re në Instagram.

Vetë secili prej tyre ka mjaft ndjekës në llogaritë personale në rrjetet sociale ku postojnë foto nga makinat luksoze, udhëtimet ekzotike, veshjeve firmato dhe ushqimeve të shtrenjta.

“Kjo është ajo që bëjnë fëmijët e pasur”, shpjegohet në faqen e Instagram.

SHARE