Flet Miss Shqipëria, ‘Si Tentuan Të Më Përdhunonln’

0
107

Ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shikojmë në ekran si një figurë paqësore dhe të qeshur, ajo tregoi një tjetër anë të saj. Vite më parë, në 1997-ën kur vendi ishte përfshirë nga trazirat, siç tregoi ish-missi Valbona Selimllari kishte rrahur një djalë.

Selimllari tha se dy djem e kishin ndaluar dhe një prej tyre e kishte goditur në fytyrë dhe kishte tentuar ta çonte në cepin e një pallati, por ajo kishte reaguar dhe e kishte goditur.Ermal Mamaqi:

Ti je një figurë paqësore, a është kjo një fasadë apo brenda teje fshihet një përbindësh?

Valbona a bëhesh ndonjëherë me nerva?

Valbona Selimllari: Nuk jemi perfektë në këtë botë, kemi gabime plot, por sigurisht nuk i tregojmë të gjitha sepse kemi qejf të tregojmë vetëm të mirat. Unë bëhem nevrike dhe shumë madje.

SHARE