Georgievski: Të Lexojmë Histori Të Mësojmë Ku i Kemi Miqtë, e Ku Armiqtë

0
193

Me rastin e 2 gushtit, Dita e Republikës, ish kryeministri Lupço Georgievski në profilin e tij në Facebook ka uruar qytetarët e Maqedonisë. Ai ka shkruar se duhet të lexojmë më shumë histori nga burime të ndryshme.

Të lexojmë më shumë histori nga burime të ndryshme. Ashtu do të mësojmë ku i kemi miqtë, ku armiqtë dhe do të ecim më mirë para. “Urime deri te populli maqedonas për festën e madhe të Ilindenit!”, qëndron në urimin e kryetarit të VMRO-PP, Lupço Georgievski, shkruar në profilin e tij në Facebook për 2 Gusht me rastin e festës shtetërore të Ilindenit.

SHARE