Gjumi në natyrë

0
263

Raphael dhe Miriam (R) paraqiten si të ftuar në dhomën e gjumit të Zero-star-hotel në natyrë të krijuar nga artistët zviceranë Frank dhe Patrik Riklin.

SHARE