Google blen Apple

0
242

Por mesa duket nuk ka qenë një gabim i tëri. Departamenti i lajmeve pranë bursës kishte shkruar një histori të tërë lidhur me këtë blerje.
Google do të përfitonte 9 aksione të Apple për 1 aksion të Google dhe se kjo blerje kishte qenë dëshira e fundit e ekzekutivit legjendar Steve Jobs, shkruan PcWorld.al.

Google do të merrte nën kontroll zyrat qendrore të Apple dhe këto janë detaje të tepërta për një gabim teknik.

Shuma e raportuar ishte 9 miliard dollar dhe me siguri Apple nuk do të dorëzonte çelësat e kështjellës së saj për kaq pak para.

Sipas Dow Jones, ky publikim erdhi aksidentalisht nga një testim i kryer.

SHARE