Ingrid Gjoni tregon të brendshmet në një pozë provokative

0
116

Ingrid Gjoni ka provokuar nga shtrati.

Këngëtarja Ingrid Gjoni së fundmi i ka realizuar disa fotografi të reja në të cilat është shfaqur joshëse nga dhoma e gjumit.

Në një prej tyre shihet pa të brendshme në pjesën e sipërme e në atë të poshtmen ka treguar shumë e shtrirë.

Sa u përket projekeve muzikore, këngëtarja nuk ka sjell ndonjë këngë të re por bashkëpunimi i fundit është kënga ‘Flakë’ në të cilën erdhi në bashkëpunim.
Bashkëpunimi i saj më i suksesshëm i saj është ai me Çiljetën, kënga ‘Mike dhe rivale’.

SHARE