Jetesa e familjes mes ujrave të zeza në Tetovë (VIDEO)

0
148

Tatjana është një zonjë e vetme që ka ngelur në familjen Kadriu, bashkëshorti i saj ka ndërruar jetë 7 vite më parë, nuk është e bekuar as me fëmijë që sot mund t’i vinë në ndihmë, po as me familje, të afërmit e saj jetojnë në Prilep, po sot mosha, sëmundjet dhe hallet e saj ja kanë pamundësuar kontaktin me to.

Kjo zonjë në moshë të shtyer, që jeton e vetme nuk përballet vetëm me skamjen dhe sëmundjet e saj, asaj çdo ditë e më shumë i pamundësohet qëndrimi në shtëpin nga ujrat e zeza që i futen brenda.

Këtë problem nuk e ka vetët Tatjana, një pjesë dërmuese e lagjes vuajnë nga ujrat e zeza që përfshinë shtëpitë e tyre, edhe pse kërkesat në Komunën e Tetovës kanë qënë të shumta, deri më tani, nuk u është ofraur asnjë zgjidhje

SHARE