Katër jetim me nënën e tyre u bënë me banesë të re (FOTO)

0
103

E gezofshi banesen e re

Kater jetim me nenen e tyre u bene me banese te re. Ketij gezimi ju bashkua policia e Gjilanit dhe mesuesja e femijeve

Kur gezohet jetimi gezohet edhe Zoti, u gezuam edhe ne dhe mbi te gjitha ju kthye buzeqeshja 4 femijeve jetim dhe nenes se tyre.

Detajet tjera me gjithe video do te behen publike diteve ne vazhdim

Bamires u gezofshi gjithemone dhe Zoti kurr mos ju humbte

SHARE