Kështu e ka shëndërruar Alberien grimeri i Kim Kardashianit

0
280

Alberie Hadërgjonaj këngëtare më një zë shumë karakteristik, fillimet e saj në muzikë ishin qysh kur ishte fëmijë, por ajo më vonë u bë e njohur për publikun.Këngëtarja kohë më parë është për fol vetëm kur bëhej fjalë për ndonjë projekt muzikore, ndërsa tani në fokus është pamja e saj dhe ndryshimi që ka pësuar në këto vite të fundit.Alberia posedon edhe linja perfekte përveç asaj që komentohet për ndryshimin në fytyrë.
Alberia në një video tregon se është grimos nga Ariel, grimeri edhe i Kim Kardashian. E kështu duket ajo nga duart e tij.

SHARE