Këto Vitamina Bëjnë Lëkurën Tuaj Të Bukur!

0
222

Lëkura e shëndetshme dhe e bukur është diçka, të cilën të gjithë e duam.

Për fat të keq, shumica e prodhimeve kozmetike është me plot kimikale, të cilat dëmtojnë lëkurën. Shpesh harrojmë se bukuria dhe shëndeti i lëkurës varet nga ushqimi, të cilin e konsumojmë.

Këto janë disa nga vitaminat, të cilat përmirësojnë shëndetin dhe pamjen e lëkurës:

Vitamina A

Vitamina B

Vitamina C

Vitamina E

Vitamina K

SHARE