Kjo është femra që kënaq në marrëdhënie intime çdo mashkull

0
146

Sipas një hulumtimi nga psikologu Gert Stulp i Universitetit të Groningenit, burrat preferojnë gratë e shkurtra, jo për një çështje të thjeshtë shijeje, arsyet për këtë zgjedhje do të mund të gjurmohen edhe në nivelin gjenetik.

Sipas studimit të Universitetit holandez, gratë e shkurtra kanë tendencë të zgjedhin burra të gjatë dhe burrat e gjatë, femra të shkurtra. Teoria u konfirmua nga një eksperiment që përfshin dhjetë mijë çifte angleze.

Padyshim, lartësia e një burri përfaqëson një mbrojtje të nevojshme për gruan, një nivel të caktuar socio-kulturor dhe një shëndet të mirë.

Përkundrazi, shtatësia e shkurtër e gruas përfaqëson për mashkullin një ideal të butësisë dhe të dashurisë. Nuk është e gjitha.

Duket në fakt se meshkujt priren të preferojnë gratë më të shkurtra se veten, sepse në trupin e tyre ekziston një prani më e madhe e estrogjeneve, hormonet femërore të cilat janë reduktuar në gratë e gjata.

SHARE