Kjo nuse me fustanin e saj lë mbrapa nuset tjera

0
365

Dasma e Labit dhe Qëndresës ka bërë bashkë pothuajse të gjithë estradën. Mes shumë pjesëmarrëseve ishte Besniku me bashkëshorten e tij Lolitën.

Në një foto që Besniku ka postuar në Instagram, shfaqet bashkë me gruan e tij e cila shkëlqen nga bukuria, dhe më të veçantë e bën atë fustani i saj i cili është shumë i bukur

SHARE