Ku dënohet me burg tradhtia bashkëshortore?

0
242

Të tradhtosh bashkëshortin është ende e paligjshme në disa shtete. Shumica e shteteve tradhtinë bashkëshortore e përcaktojnë si akt mashtrimi, marrëdhënien seksuale mes një personi të martuar dhe një person tjetër përveç bashkëshortëve të tyre. Dënimet për këtë akt ndryshojnë shumë në varësi të vendndodhjes.

Arizona – Bashkëshorti juaj dënohet deri në 30 ditë burg. Dhe jo vetëm ai do të penalizohet, por edhe personi tjetër.


Florida – Në një vend ku shumica del me bikini, si mund të përmbahesh? Nëse tradhton mund të bëjnë deri në dy muaj burg dhe gjobë 500 $.

Kanzas – Marrëdhënia me dikë tjetër përveç bashkëshortit tuaj dënohet deri në një muaj në burg dhe me gjobë deri në 500 $.

Illinois – Pasojat për tradhti bashkëshortore në Illinois shkojnë deri në një vit burg për të dy ata që tradhëtojnë.

Massachusetts – Është konsideruar një krim me një gjobë deri në 500 $ dhe dënim me burg deri në tre vjet.

SHARE