Kushte të rënda dhe me sëmundje, ish-ushtari i UÇK-së bëhet me shtëpi (Video)

0
145

Me rastin e foemimit te Ushtrise sone ne ja beme nje surprize nje banese te re Veteranit te lufte Bekë Beka nga komuna e Skenderajit dhe duke banuar ne nje podrum ne Mitrovice

Video e plote pas pak ne kanalin tone ne youtube si dhe ne faqen tone ne FB

Bamires dhe Shqiptar kudo qe jeni Urime Ushtria dhe Zoti ju shperblefte

 

SHARE