Ky është doktor Ilir Hasani që ma shpëtoi jetën!

0
150

Ky osht Dr. Ilir Hasani, ose me fjale tjera, personi qe ma ka shpetu jeten. Kur m’ndodhi aksidenti para 3 vjetve, ky osht personi qe m’pranoi si pacient me ni gjendje kritike.

Ky osht personi qe u kujdes sa kom qendru n’gjendje kome. Ky osht personi qe m’ka operu ne kurriz me pllaka Titaniumi, dhe ky eshte personi qe pas 3 vjeteve u kujdes per mu prej ni bakteri shume t’rrezikshem, edhe me operimin e dyte per largimin e pllakave te Titaniumit nga kurrizi im.

Me fjale tjera, ky eshte Ilir Hasani, ose une si e njoh, personi qe i jom borxhli ton jeten.
Faleminderit!/Agon Gashi

SHARE