Lajme të këqija! Ja çfarë i ndodh trupit tuaj nëse nuk bëni seks

0
205

Britanikët thuhet se bëjnë seks gjatë gjithë jetës plot 5,778 herë. Cilado qoftë historia që qëndron prapa dhomës suaj të dhomës së gjumit, mungesa e seksit do të ketë një efekt goditës në trupin tuaj dhe në psikikën e përgjithshme.

Ja se çfarë mund të prisni që të ndodhë kur nuk keni marrëdhënie seksuale të rregullt.

1. Ju humbni epshin tuaj.

2. Muret tuaja vaginale mund të dobësohen.

3. Ju mund të përjetoni një humbje të vajosjes.

4. Dhimbja juaj e periudhës mund të përkeqësohet.

5. Gjithsesi – ju pakësoni rrezikun e kapjes së një UTI.

6. Sa i përket meshkujve ata kanë më shumë gjasa të kenë mosfunksionim të mirë të penisit.

7. Presion të lartë të gjakut.

SHARE