Largohet nga shtëpia 28 vjeçarja nga Gostivari

0
95

Tridhjetë e dy vjeçari I.S. nga Gostivari, dje (8-janar) ka denoncuar se një ditë më herët rethë orës 18.00, nga shtëpija e tyre në rrugën ,,Mara Ugrinova,, në Gostivar, në drejtim të panjohur është larguar motra e tij 28-vjeçare Sh.T.

Meren të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e të humburës Sh.T.

SHARE