Ribotimi i librit mbi Hixhretin: “Shenja ne rrugen e Hixhretit”

0
87

Liber mbi hixhretin. Ribotimi i librit mbi Hixhretin: “Shenja ne rrugen e Hixhretit”
autor:Bashkim Aliulibri gjeresisht e trajton ndodhine e Hixhretit, flet per rrjedhat e Hixhretit, permban shume detaje historike rreth ngjarjes se Hixhretit, dhe ne te njejten kohe trajton edhe shume mesime dhe mesazhe qe nxjerrim nga ndodhia e Hixhretit.

Librin e ka botuar shtepia botuese Furkan ISM-Shkup.

SHARE