Ligji për shqipen, shtyhet debati në Komision

0
219

Debati mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve sot vazhdoi në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie ndër-etnike. Deputeti i VMRO DPMNE-së, Ilija Dimovski edhe një herë elaboroi kritikat e partisë më të madhe opozitare ndaj ligjit, që sipas tyre pas yllit të Bashkimit Evropian fshehet një sërë shkeljesh të rendit kushtetues dhe ligjor në vend.

SHARE